Франківський футзальний клуб “Ураган” розгромив “Суми”

Новини, Суспільство

Футзальний клуб з Івано-Франківська “Ураган” із рахунком 6:1 переміг команду “Суми”. Матч провели в межах 15 раунду Екстра-ліги України.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на кореспондента Суспільного.

Поєдинок відбувся у манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання.

Впродовж перших десяти хвилин матчу команди обмінялися забитими м’ячами. А наприкінці першого тайму “Урагану” вдалося вийти вперед — 2:1. Обидва голи у складі франківців забив Артем Фаренюк.

У другому таймі “дракони” забили чотири голи — відзначилися Сергій Коваль та Тарас Онуфрак. Ще двічі ворота суперника вразив Артем Фаренюк, оформивши “покер”. Як підсумок, 6:1 на користь “Урагану”.

“Хочеться відзначити, що наша команда не відновилася психологічно від позитивного і гіркого досвіду, який отримала тиждень тому в Лізі чемпіонів. Саме з цим і пов’язана кількість помилок, що була в другому таймі. Але добре, що знайшли другий гол і реалізували свої моменти”, — так результат своєї команди прокоментував головний тренер “Урагану” Максим Павленко.

Головний тренер футзального клубу “Суми” Ярослав Пєсоцький каже, що його підопічним не вистачило концентрації під час матчу.

“Хотів би привітати “Ураган” із перемогою. Ця команда показала, що вони — чемпіони. Ми повністю провалили другий тайм. Видно, що не вистачає майстерності”, — каже Ярослав Пєсоцький.

Зараз франківська команда перебуває на третій сходинці турнірної таблиці Екстра-ліги України. В активі у них — 27 очок.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.