“Брат за брата”. Чергового родича мера Івано-Франківська працевлаштували? (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Після відео на платформі одного з місцевих ЗМІ, яке стосувалось кримінальної справи, де фігурантом був брат мера Івано-Франківська і депутат міської ради Роман Марцінків, до журналістів почала надходити інсайдерська інформація з близького оточення депутата і міського осередка ВО “Свобода”.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Незалежні медіа Прикарпаття.

Журналісти видання “Незалежні медіа Прикарпаття” дізнались, що брат міського голови Руслана Марцінківа незабаром отримає керівну посаду у комунальному готелі “Бандерштат”.

Видання звернулось із запитом до мера міста, у якому попросили підтвердити або спростувати інформацію.

На жаль, редакція відповідь не отримала. Журналісти, у свою чергу, звернулись до краян за допомогою: задати меру Івано-Франківська актуальне запитання!

Нагадаємо, нещодавно ще один родич мера міста отримав посаду тренера футбольного клубу “Прикарпаття”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.