Резиденція Святого Миколая у Грушеві відкрила свої двері (фото)

Новини, Суспільство, Туризм
В Грушеві, що під Коломиєю, Святий Миколай почав особисто приймати дітей та слухати їхні побажання.
Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив міський голова Богдан Станіславський, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.
Для святого ми підготували резиденцію, яка розмістилася у старому клубі. Поки малеча та дорослі чекають своєї черги, кожен може пофотографуватися на одній з фотозон або ж погратися з живими косулею, овечками та віслюком Фімою.
Як годиться, перший прийом в домівці завжди особливий. Таким він був і у Грушеві. Розпочався він з освячення резиденції. Перших гостей Святого Миколая зустрічали чудовими святковими мелодіями у виконанні нашого оркестру “БігБенд”.
До речі, на першу зустріч зі святим дітки приїхали аж зі Львівщини. Перш ніж розповісти про свої бажання Миколаю, вони взяли участь в інтерактивній виставі, де кожен мав свою роль. А вже опісля – така чекана зустріч з Миколаєм, де кожен отримував особливі пам’ятні даруночки. Сміх, радість та щастя заполонили наш мальовничий Грушів.
Дякую команді управління культури, яка приклала багато зусиль для того, щоб Святий Миколай був саме тут. Також дякую благодійникам, комунальникам та місцевим мешканцям за допомогу у створенні цього чудового місця.
Вільних годин у резиденції залишилося не так багато, тож запрошую всіх охочих встигнути відвідати це мальовниче місце та подарувати дітям казку.
Дізнатися детальну інформацію та записатися на відвідини можна за телефоном 098 94 123 94.” – йдеться у дописі.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.