На Франківщині на пожежі врятували 2-х осіб, ще двох евакуювали (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

9 грудня о 9:54 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в Долині на проспекті Незалежності.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, виникла пожежа в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на площі 25 м кв., повідомляє

У зв’язку із сильним задимленням вогнеборці працювали в апаратах захисту органів зору та дихання. До прибуття пожежних підрозділів місцевим жителем з палаючої квартири було врятовано власника квартири.

Із задимлених квартир верхніх поверхів рятувальниками було врятовано дві особи, ще двох мешканців сусідніх квартир вогнеборці евакуювали. Також на пожежі отримали травми дві особи, яких каретою екстреної медичної допомоги госпіталізовано до медичного закладу.

Рятувальники локалізували пожежу о 10:39, а о 10:46 – ліквідували.

До ліквідації пожежі було залучено чотири одиниці техніки та 17 чоловік особового складу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.