У румунських Карпатах на туристів з України напала ведмедиця

Новини, Суспільство, Туризм

У румунських Карпатах двоє українських туристів постраждали, втікаючи від ведмедиці. Звір напав на українців, злякавшись вибухів петард, які запалювали туристи.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Мер міста Сіная, поблизу якого стався напад, пізніше заявив, що туристи з України постраждали не внаслідок нападу звіра, а поранилися самі, намагаючись втекти від зляканої ведмедиці, яка захищала своє ведмежа. Туристи встигли перестрибнути через паркан, але поранились колючим дротом. З травмами рук і ніг їх доставили у місцеву лікарню.

Мер також повідомив, що ведмедицю переселять, а її дитинча відправлять до спеціалізованого центру захисту тварин. Навколо місця події встановили охоронний периметр і повідомили присутнім в районі про потенційну небезпеку.

Напад стався в районі замку Пелеш. На момент прибуття оперативної бригади 28-річний чоловік і 32-річна жінка були при свідомості, у чоловіка були поранені рука й нога, а в жінки – лише нога.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.