Стартувала щорічна благодійна акція Карітасу Коломиї до свята Миколая

Новини, Суспільство
Акції “Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей” уже 20 років, 12 з них її проводить Карітас Коломия, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.
Завдяки акції вдалося подарувати справжнє свято десяткам тисяч маленьких мрійників не лише з Івано-Франківської області,  а також буферної зони на Сході країни.
Зважаючи на важкі обставини, в яких опинились ці діти, вони особливо потребують справжнього дива, зазначають у благодійному фонді. І наголошують: акція приносить радість не тільки малечі, а й тим, хто стають справжніми помічниками Святого Миколая: “Це справді фантастичне відчуття, коли розумієш, скільки радості принесе куплений тобою подарунок”.
Цьогоріч Карітас Коломия хоче подарувати ці відчуття якомога більшій кількості людей. Ну і звісно ж змогти покласти дітям під подушки все бажане.
Для цього потрібні кошти, адже, на жаль, не всі листи знайшли цього року своїх жертводавців. Саме тому Карітас оголошує марафон #я_став_святим_миколаєм.
Умови:
– Пожертвувати на акцію “Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей” певну суму (це можна зробити за QR-кодом прикріпленим у дописі або на р/р 5169330522827044);
– Опублікувати пост/сторіс про марафон з фото, яке Вам найбільше асоціюється з Днем Святого Миколая;
– Поставити хештег #я_став_святим_миколаєм ;
– Передати естафету мінімум 3 друзям (чим більше, тим краще);
“Якщо Ви не хочете чекати, поки ваші друзі запросять вас стати помічником Святого Миколая, можете долучатись до марафону і без них. Просто виконайте всі умови #я_став_святим_миколаєм ” – зазначають на сторінці фонду.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.