На Івано-Франківщині цілу ніч розчищали шляхи

Новини, Суспільство

Дорожники впродовж ночі 8 грудня розчищали шляхи місцевого і державного значення Івано-Франківщини. Проїзд усюди забезпечений.

Про це повідомили директор державного підприємства “Дороги Прикарпаття” Роман Сілецький та речниця Служби автомобільних доріг в області Людмила Стражник, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“Цілу ніч працювала техніка на всіх дорогах області. Дуже багато нам допомагають територіальні громади та фермерські господарства. Є проблеми в Болехові, зараз виїжджає техніка і підсипатиме, бо там є проблемна ділянка протяжністю до 1,4 км”, — каже Роман Сілецький.

З його слів, увечері 7 грудня підприємство “Дороги Прикарпаття” відправило спецтехніку у Долинську і Рожнятівську громади. Там працювали шість спецавтомобілів.

“О 5:00 8 грудня поїхав розчищати сніг з доріг автомобіль на Перегінськ. На Рожнятівщині працює грейдер у напрямку Рожнятів — Липовиця. Долучаються до розчищення шляхів долинські дорожники. Ми підвозимо їм пальне, і якщо будуть проблемні ділянки, то вони виїжджають на допомогу також”, — каже Роман Сілецький.

Впродовж ночі 8 грудня дорожня спецтехніка розчищала та обробляла автошляхи державного значення на Івано-Франківщині. До робіт долучилися 76 працівників та 57 спецавтомобілів. Зі слів Людмили Стражник, усі дороги, підйоми та спуски на шляхах Прикарпаття розчищені та підсипані протиожеледною сумішшю.

“Звертаємо вашу увагу на необхідність неухильного дотримання правил дорожнього руху під час керування транспортними засобами. За можливості утримайтеся від поїздок на далекі відстані. Будьте уважними, бережіть себе та своїх близьких”, — йдеться на Facebook-сторінці Служби автомобільних доріг області.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.