Ляшко запевнив, що посилення карантину на новорічні свята не планується

Здоров'я, Новини, Політика, Суспільство

Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко заявив, що посилення карантину на новорічні свята не планується.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Укрінформ.

“Україна вже перебуває в адаптивному карантині, і до новорічних свят запровадження додаткових обмежень не планується. Минулого року у цей проміжок часу була нова хвиля. Щоправда, ми тоді після свят запроваджували карантинні обмеження, це дозволило нам хвилю відтягнути у часі. Закликаю святкувати новорічні свята в безпеці. В ізоляції з рідними, а також повним курсом вакцинації. Це дозволить оптимістично дивитися в нову хвилю”, – заявив міністр.

Нагадаємо: відсьогодні у жовту зону карантину завтра перейшли Донецька, Дніпропетровська, Івано-Франківська, Одеська, Херсонська, Луганська, Львівська, Рівненська області та місто Київ. Застосування інших рівнів епідемічної небезпеки стало можливим завдяки стабілізації ситуації із захворюваністю, заповненістю ліжок та динамікою госпіталізацій у регіонах.

Наразі у червоній зоні знаходяться Вінницька, Волинська, Житомирська, Запорізька, Київська, Миколаївська, Сумська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області.

В помаранчевій зоні: Полтавська та Закарпатська області.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.