У Коломиї профтехліцей отримав новітню майстерню для кухарів (фото)

Економіка, Новини, Суспільство, Туризм

На базі Коломийського професійного ліцею сфери послуг відкрили новітню майстерню кухарів.

Для навчання учнів у закладах професійної (професійно-технічної) освіти на Івано-Франківщині створюється належна матеріально-технічна база: сучасні кабінети професійно-технічної підготовки, виробничі майстерні, навчально-практичні центри тощо.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Галку“.

У рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти, 1 грудня в Коломийському професійному ліцеї сфери послуг відкрито новітню майстерню кухарів з якісним, сучасним обладнанням та проведено ряд майстер-класів, інформує “Галка” з посиланням на ОДА.

Впровадження новітніх виробничих технологій в освітній процес дозволить значно підвищити якість професійної підготовки здобувачів освіти та перепідготовки незайнятого населення в області.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.