У Коломиї облаштували нові тротуари

Економіка, Новини, Суспільство, Туризм

Триває ремонт пошкоджених тротуарів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“Понад тиждень мешканці будинків №20-30 на вулиці Івана Богуна та перехожі коломияни гуляють по новенькому тротуару. Наразі там зроблено п’яту частину загальної кількості доріжки, решту робіт продовжать виконувати вже у наступному році. Місто повинне бути не тільки для автомобілів. Тому працюємо над тим, щоб кожен пішохід міг зручно пройтися по будь-якій частині Коломиї. Хочемо, щоб коломияни, вийшовши з дому, не думали про своє взуття, а отримували насолоду від прогулянки містом.” – йдеться у дописі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.