У Городенці відкрили “Активний парк”

Новини, Політика, Суспільство, Туризм

В міському парку Городенки презентували локацію в рамках програми Президента України “Здорова Україна” проект ” Активні парки-локації здорової України.

Про це інформує Городенківська міська рада територіальної громади – Офіційна сторінка, передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Він передбачає встановлення табличок із qr-кодами, які можна зчитати та отримати схему тренування. Окрім того, планується відновлення наявного спортивного інвентарю у парку. Святослав Бойко, директор Івано-Франківського центру «Спорт для всіх» каже, що мета проєкту — зробити спорт доступним для людей.

«Буває так, що хтось не має коштів, щоб піти у спортзал, або ж соромиться, тому виникла ідея встановити таблички із qr-кодами у парках, де кожен може зчитати код та отримати відео-інструкції спеціально для себе. Є вправи, як для початківців, так і для професіоналів — кожен неодмінно знайде щось для себе. І окремо бонус — відео вправ записали люди, яких ви точно знаєте, наприклад Збірна України з футболу чи відомі музиканти»

Окрім того, для городенківських спортсменів передали спортивне обладнання.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.