Мінекономіки знизило ціни на бензин і дизпаливо

Економіка, Новини, Політика, Суспільство

Міністерство економіки опублікувало вартість літра бензину та дизельного палива на перші числа грудня.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

Так, згідно з розрахунками компанії «Нафтогаз», середня вартість літра бензину становить 26,67 грн. Водночас середня вартість літра дизельного палива складає 23,27 грн. З огляду на максимальну торговельну надбавку до середньої ціни бензину (5 грн) і дизпалива (7 грн) вартість першого становить 31,67 грн за літр, дизпалива — 30,23 грн за літр.

Від початку листопада середня ціна на бензин впала на 1 грн 73 коп., на дизпаливо — на 1 грн 63 коп. Нагадаємо: у травні Кабінет міністрів ухвалив рішення встановити на період карантину максимальні рівні торговельної надбавки до середньої ціни дизпалива та бензину на рівні 7 грн і 5 грн за літр відповідно. Водночас державне регулювання цін на бензин і дизельне паливо не поширюється на брендове преміальне пальне.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.