Зниклого два тижні тому прикарпатця знайшли мертвим

Кримінал, Новини, Суспільство

60-річний мешканець села Радча зник безвісти 18 листопада.

Тіло Василя Голинського виявили на полі в селі Чукалівка.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу поліції області.

Біля Івано-Франківська знайшли мертвим 60-річного чоловіка, якого розшукували два тижні. Василя Голинського оголосили в розшук, після того, як він пішов з дому 18 листопада і не повернувся. Також на Прикарпатті продовжують розшукувати 37-річного чоловіка, який зник безвісти 11 листопада.

Прес-служба поліції Івано-Франківської області у вівторок, 30 листопада, уточнила, що тіло Василя Голинського виявили в приміському селі Чукалівка в полі без ознак насильницької смерті. Сам чоловік є мешканцем сусіднього села Радча.

Причини смерті наразі встановлює судово-медична експертиза.

Водночас поліція продовжує розшуки 37-річного Василя Доцяка, який зник у селі Драгомирчани 11 листопада.«Чоловік пішов з дому та досі не повернувся. Його прикмети: ріст 170-175 см, худорлявої тілобудови. Був одягнений в куртку сірого кольору, сині джинси та взуття синього кольору», – йдеться у повідомленні прес-служби поліції.

Про місцеперебування безвісти зниклого чоловіка, просять повідомити поліцію за номерами телефонів: 067-166-33-65,066-04-98-870 або 102.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.