Секретар РНБО наголосив на важливості проведення інвентаризації українських лісів

Економіка, Новини, Політика, Суспільство

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов наголошує на важливості проведення інвентаризації українських лісів.

Про це пишк щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на РНБО у Фейсбуці.

У межах підготовки до засідання РНБО під головуванням Данілова відбулося чергове засідання міжвідомчої робочої групи з питань збереження та відтворення лісів.

Секретар РНБО наголосив на необхідності впровадження дієвих практичних рішень для успішної реалізації ініціативи Президента України Володимира Зеленського “Зелена країна”.

Зокрема Данілов відзначив важливість проведення інвентаризації лісів України. За його словами, у розпорядженні Державної служби статистики мають бути актуальні дані щодо кількості дерев на території країни.

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада в Апараті Ради національної безпеки і оборони ухвалили рекомендації органам виконавчої влади та суб’єктам енергоринку щодо забезпечення сталої роботи Об’єднаної енергосистеми України та гарантованого забезпечення вітчизняних споживачів електроенергією.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.