До уваги прикарпатців: як працюватиме громадський транспорт після змін карантину у жовтій зоні

Здоров'я, Новини, Суспільство

Посилені вимоги до адаптивного карантину у жовтих зонах, які запроваджуються з 6 грудня, стосуються і роботи громадського транспорту.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ на повідомлення пресслужби МОЗ.

Крім того, зміни торкнулися також роботи загальноміського транспорту у зеленій зоні. Вони дійсні також і для жовтої зони. Про це з посиланням на засідання уряду 24 листопада та внесені правки на постанову Кабміну №1236,

Так, згідно з новими правилами, з 6 листопада заборона регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів у міському та внутрішньообласному громадському транспорті у кількості більшій, ніж сукупна кількість місць для сидіння та 50% місць для стояння, що передбачено технічною характеристикою транспортного засобу.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.