Безпечні автомобільні дороги: на Івано-Франківщині тривають профілактичні заходи

Новини, Суспільство
Щоденно для нагляду за безпекою дорожнього руху на автошляхах краю залучаються близько 40 екіпажів із числа працівників груп реагування патрульної поліції, поліцейських офіцерів громади та патрульних поліцейських.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням ДзеркалоМедіа.

Їх головна мета — це посилення контролю за безпекою дорожнього руху, попередження аварійності та дотримання ПДР його учасниками, повідомляє обласна поліція.
Загалом, від початку профілактичних заходів правоохоронці зафіксували 16 416 порушень ПДР, серед яких 1297 – за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, 76 – керування транспортним засобом без відповідних документів, а також ряд інших порушень.
Крім того, зареєстровано 1647 дорожньо-транспортних пригод, 365 з яких із потерпілими.
Правоохоронці застерігають: будьте уважні та обережні на дорозі! Кожному учаснику дорожнього руху варто пам’ятати, що особиста дисциплінованість, повага до інших учасників руху та неухильне дотримання Правил дорожнього руху є запорукою збереження власного здоров’я та попередження ймовірних неприємних наслідків.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.