Учні та педагоги з Донеччини відвідали Косівщину та Маєток Святого Миколая (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

28 листопада у рамках програми «Екологічними стежками рідної України», що реалізується за сприяння “Інформаційно-просвітницького центру «Екологічна варта»” Косівщину відвідали група школярів та педагогів з Донецької області.

Метою їхньої подорожі було ознайомлення з природними, історичними та культурними пам’ятками, виховання патріотизму, любові до рідного краю, формування активної позиції у збереженні довкілля.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на з посиланням на Національний природний парк “Гуцульщина”.

В рамках програми діти та вчителі відвідали Національний природний парк «Гуцульщина», де в супроводі працівників відділів еколого-освітньої роботи та рекреації здійснили подорож еколого-пізнавальною стежкою «До оглядового майданчика на г. Острий». Під час подорожі екскурсанти були ознайомлені з історією створення та діяльністю НПП «Гуцульщина», природним потенціалом, біорізноманіттям та етнокультурною спадщиною регіону. Сповна насолодившись красою оточуючої природи та набравшись енергії гір, гості відвідали ЕПЦ «Маєток Святого Миколая», де на власні очі побачили як живе карпатський Миколай і навіть зустрілись з ним.

“Гості покидали Косівщину переповнені емоціями, обіцяючи повернутись”, – йдеться у дописі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.