Під час обшуків у Киви знайшли купу золота й картину, на якій він в образі Муссоліні – ЗМІ (відео+фото)

Новини, Суспільство

Під час обшуків у будинку народного депутата від партії “Опозиційна платформа – За життя” Іллі Киви виявили купу золота та картину, на якій він зображений в образі італійського фашистського диктатора Беніто Муссоліні.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на розслідування Bihus Info.

Джерела журналістів серед правоохоронців розповіли, що виявили в будинку Киви в ході нещодавніх обшуків.

Зокрема, у народного депутата знайшли майже десяток злитків золота на суму понад 1 мільйон гривень.

Крім того,за джерелами журналістів у правоохоронних органах, у будинку Киви знайшли готівкою понад 1,1 мільйон гривень і понад 500 тисяч доларів, а також більше 300 тисяч гривень в автомобілі.

Жодної з цих сум грошей та коштовностей немає в декларації народного депутата.

Скриншот відео, на якому видно картину, де Кива зображений в образі Муссоліні

Скриншот відео, на якому видно картину, де Кива зображений в образі Муссоліні

Журналістам-розслідувачам вдалося також побачити дві картини, які раніше продавала на своїй facebook-cторінці керівниця проросійського видання “Страна.юа” Світлана Крюкова. На одній із картин Кива зображений в образі італійського фашистського диктатора Беніто Муссоліні. На іншій – Кива разом зі своїми однопартійцями Віктором Медведчуком та Вадимом Рабіновичем зображені в образі головних персонажів радянського фільму “Кавказька полонянка”.

Кива вважає себе борцем із сучасним фашизмом та нацизмом. Неодноразово він говорив, що “ненавидить фашизм і завжди буде боротися з ним”.

Що було раніше: 21 листопада журналісти-розслідувачі дізналися, що Кива живе в незадекларованому маєтку під Києвом, який коштує більше 21 мільйонів гривень.

Денис Карловський, УП

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.