Науковці відтворили голос Тараса Шевченка! Послухайте це неймовірно (відео)

Новини, рубрика призабуті імена, Суспільство

Шевченко заговорив. Науковці відтворили голос Тараса Шевченка.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на TABASCO Agency.

Проєкт «Голос Тараса Шевченка» став одним з найбільш значущих для нашої команди! А все тому, що завдяки креативу та сучасним технологіям нам вдалося деякою мірою символічно реконструювати присутність письменника у сучасності. У такій подачі творчість Шевченка може стати зрозумілішою і ближчою нам, а сам він з абстрактного академічного персонажа перетворюється на живу та об’ємну особистість.
І наша команда безмежно рада тому, що суспільство проявило до кейсу неабиякий інтерес! За лічені дні ми отримали більше 200 публікацій в медіа, брали участь у сюжетах телеканалів та в радіоефірах. Вже у фіналі загальне охоплення проєкту склало понад 14 млн, а це означає, що кожен четвертий українець почув творчу реконструкцію голосу Кобзаря! Людини, яка стала частиною культурної ДНК цілої нації!
Наостанок хочемо ще раз подякувати нашим партнерам – експертам Національний музей Тараса Шевченка та компанії Wantent, без підтримки яких цей проєкт не був би можливим!

Ще не бачили  проєкту? Вмикайте, аби почути голос Шевченка та дізнатися про історію його створення!

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.