В Коломиї затримали вантажівку з незаконно зрубаною деревиною (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство, Туризм

Водій вантажівкт перевозив лісопродукцію без відповідних документів, які б відповідали вантажу.

Про це повідомляє обласна поліція, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Під час несення служби працівники сектору реагування патрульної поліції Коломийщини зупинили вантажний автомобіль “ДАФ” під керуванням мешканця Солотвинської територіальної громади.

На місце подіі‌ правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу для документування правопорушення. Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучений транспортний засіб і вантаж.

За фактом незаконної порубки або незаконного перевезення, зберігання, збуту лісу розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу Украі‌ни.

“Боротьба із незаконним вирубуванням та знищенням лісів є одним із пріоритетних напрямків роботи поліціі‌ Івано-Франківщини.

Тому звертаємося до мешканців краю: якщо ви стали свідками незаконноі‌ вирубки або перевезення лісу – повідомляи‌те на «лінію 102» для негаи‌ного реагування та припинення правопорушення” – йдеться у повідомленні.


Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.