Поліція склала протокол за “вечірку блоґерів” у Львові

Здоров'я, Новини, Суспільство

Поліція Львівської області склала протокол про недотримання карантинних обмежень на чернівецького блоґера Олександра Заліска, котрий організував гучну вечірку в День пам’яті жертв голодоморів.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на facebook-сторінка поліції Львівщини.

У поліції заявляють, що здійснювали моніторинг соцмереж і помітили порушення карантину на гучній вечірці 27 листопада.

На організатора Заліска склали протокол про адміністративне правопорушення – “Порушення правил карантину”. Максимальне покарання за цією статтею – штраф у розмірі від 17 до 34 тисяч гривень.

На свій день народження, який збігся з Днем пам’яті жертв голодоморів, Заліско влаштував гучну вечірку в Будинку вчених у Львові з еротичними танцями. Учасників розкритикували, що вечірка збіглася із траурним днем, проте там також не дотримувались маскового режиму та соціальної дистанції.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.