Франківчанку, яка вбила свого співмешканця, взяли під арешт

Кримінал, Новини, Суспільство

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури повідомили про підозру 52-річній жительці обласного центру за фактом скоєння вбивства свого співмешканця.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Івано-Франківську обласну прокуратуру.

Зараз встановили, що 24 листопада за місцем проживання між зловмисницею та потерпілим під час розпивання алкогольних напоїв спалахнув словесний конфлікт на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків.

Після цього жінка схопила ніж та нанесла співмешканцю удар у життєво важливу ділянку тіла – грудну клітку, чим спричинила останньому тілесні ушкодження у вигляді колото-ріжучої рани лівої підключичної ділянки. Потерпілий помер на місці.

Нападницю затримали в порядку ст. 208 КПК України, повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.