Два франківські заклади стали фіналістами національної премії “Сіль” у 2021

Новини, Суспільство

Два заклади харчування з Івано-Франківська стали фіналістами Національної ресторанної премії “Сіль” у 2021 році.

Втім, жоден не став переможцем цього року, повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Репортер.

Так, у номінації “Найкраща кондитерська” одним із фіналістів стала Delikacia. А серед найкращих пивних барів – Copper Head. Bear Workshop. Повний список фіналістів можна побачити тут.

Церемонія нагородження переможців відбулася у неділю, 28 листопада. Найкращим рестораном української кухні стла “Ресторація Бачевських” у Львові. Найкращим м’ясним рестораном – київський Steak House. Найкраща кав’ярня – Foundation Coffee Roasters з Одеси.

Найкращий ресторан національної кухні – Fratelli в Одесі. А найкращим рестораном з винною картою назвали київський Vino e Cucina. Найкраща кондитерська у 2021 році – львівська ShoCo. А найкращий пивний бар – Var Var у Києві.

Повний список переможців – тут.

Нагадаємо, минулого року ці ж самі франківські заклади увійшли у фінал премії.

Національна ресторанна премія “Сіль” – головна українська нагорода для ресторанів, кафе та барів. До складу членів журі Національної ресторанної премії СІЛЬ® входять провідні фахівці ресторанної сфери України.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.