В Івано-Франківську ліквідували наслідки ДТП

Кримінал, Новини, Суспільство

28 листопада о 01:56 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в місті Івано-Франківськ на вулиці Набережна сталась ДТП за участі двох легкових автомобілів «Lexus» та «Opel».

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

До місця виклику негайно було направлено рятувальників групи рятувальних робіт Аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС в області.

Рятувальники за допомогою комбінованого акумуляторного гідравлічного інструменту провели деблокування травмованого водія з салону одного з автомобілів та передали медикам, а також з метою запобігання загорянню відключили клеми АКБ двох автомобілів.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.