“Найближчим часом можемо вийти з червоної зони”, – головний санлікар Прикарпаття

Новини, Суспільство

В Івано-Франківській області поступово зменшується захворюваність на COVID-19. За останню добу коронавірусом інфікувались 313 прикарпатців.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на брифінг щодо ситуації з вакцинації та розповсюдження коронавірусу в області повідомив головний санітарний лікар області Руслан Савчук.

У нас дійсно зараз є зниження захворюваності на коронавірус. Маємо зниження добове у два рази. Якщо за минулу добу ми мали 638 випадків, то за минулу – 313, – сказав Руслан Савчук.

За його словами, рівень госпіталізації в лікарні області вже два дні складає 66%. Найбільш завантаженими залишаються такі медзаклади:

  • Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня – 76%;
  • Коломийська інфекційна лікарня – 71%;
  • Рожнятівська ЦРЛ – 73%;
  • Надвірнянська ЦРЛ – 70%;
  • Долинська ЦРЛ – 70%.

Якщо у нас буде й далі таке поступове зниження захворюваності, як було упродовж тижня, ми можемо найближчим часом вийти з “червоної” зони. Але це не повинно нас всіх розслабляти і спонукати до ігнорування правил, – наголосив головний санлікар області.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.