Завтра у Франківську не працюватиме відділ міграційної служби

Новини, Суспільство

До уваги відвідувачів Івано-Франківського відділу міграційної служби – 27 листопада через роботи на лінії електропередач відділення не працюватиме.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на фб-сторінку Міграційної служби області.

Повідомляємо про те, що з технічних причин (відсутність електропостачання у зв’язку з ремонтними роботами на лінії електропередач) у суботу, 27 листопада, Івано-Франківський відділ не працюватиме.

В інтересах громадян керівництвом УДМС в Івано-Франківській області прийнято рішення організувати роботу територіального підрозділу у понеділок 29 листопада

Громадяни, які зареєструвалися в електронній черзі на отримання адміністративних послуг у суботу, 27 листопада, зможуть оформити біометричні документи у понеділок 29 листопада або ж в інший день без жодних зволікань.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.