Найгарячіша подія року! “Міс Івано-Франківськ 2021”

Новини, Суспільство

3-го грудня о 18:00 у приміщенні Івано-Франківського драмтеатру на вас чекає грандіозне шоу, свято краси та моди, організоване агенцією «Katrin Models» за підтримки голови громадської організації «Спільними Зусиллями» Віталія Мерінова із найтоповішим журі, а саме: відомі блогери – Іра Пістрюга, Діма Варварук, учасниці міс Україна 2021 – Юлія Гоцак та Вероніка Бенях.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

На заході співатиме зірковий гість Тьома Паучек. За звання «Міс Івано-Франківськ 2021» змагатимуться:

№1 Калинка Ольга

№2 Космірак Іванна

№3 Стокрацька Юлія

№4 Заразонова Яна

№5 Гандзюк Тетяна

№6 Горюк Віта

№7Мельник Алла

№8 Олексюк Іванна

№9 Лаврук Анастасія

№10 Коваль Юлія

Придбати квитки можна у ресторані «Passage Gartenberg» або в режимі онлайн на нашій офіційній сторінці – https://instagram.com/miss_ivanofrankivsk2021?

Також за ініціативи наших красунь-учасниць під час фіналу конкурсу пройде благодійний аукціон, кошти з якого, та з білетів підуть на подарунки до дня Святого Миколая дітям-сиротам та нашим військовослужбовцям на передову.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.