Медики, які вакцинують українців проти коронавірусної хвороби, отримають нові ноутбуки

Здоров'я, Новини, Суспільство

Для полегшення внесення даних до електронної системи охорони здоров’я заклади, які проводять вакцинацію українців проти коронавірусної хвороби, отримають нові ноутбуки.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на брифінг  Віктора Ляшка, міністра охорони здоров’я України.

Міністерство охорони здоров’я вчора, 23 листопада, відвантажило зі складу 372 нових сучасних ноутбуки та оптичні мишки. Техніку вже відправили в кожен регіон України.

«Крім вакцинації проти COVID-19 триває й вакцинація проти грипу. Україна безкоштовно отримала 30 тисяч доз вакцин для профілактики грипу серед медичних працівників.

Крім того, понад 180 тисяч доз вакцин проти грипу виробництва Франції та Нідерландів закуплені коштом держави», – розповідає міністр охорони здоров’я України.

Не коронавірусом єдиним: на Прикарпатті з початку жовтня госпіталізували 847 осіб через грип та ГРВІ.

Відомо, що цими дозами вакцинуватимуть українців із груп ризику, зокрема медичних працівників, людей, старших за 60 років, військових та освітян.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.