“Червона” зона: на Франківщині впродовж тижня виявили 121 порушення карантинних обмежень

Здоров'я, Новини, Суспільство

На Івано-Франківщині з 15 до 21 листопада інспектори Держпродспоживслужби в області зафіксували 121 порушення карантинних обмежень.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на сторінку у Facebook установи.

Всього інспектори провели 1 410 раптових перевірок.

Проводили моніторинг 24 робочі групи, у які входили працівники Держпродспоживслужби та представники територіальних громад. За результатами перевірки інспектори склали на порушників 96 протоколів та 52 пропозиції.

Учасники моніторингових груп перевірили 247 закладів громадського харчування. У них виявили 17 порушень (6%). На порушників склали 14 протоколів і шість пропозицій.

З перевірених 637 продовольчих магазинів інспектори зареєстрували 68 порушень (12%), винесли 57 протоколів та 25 пропозицій.

У 285 магазинах промтоварів під час моніторингу виявили 19 порушень (6,6%), виписали 14 протоколів і дев’ять пропозицій.

На агропродовольчих ринках відбулися 29 перевірок. Працівники Держпродспоживслужби зафіксували два порушення (7%) та склали два протоколи.

У 74 ліцеях та гімназіях області, які перевіряли, учасники моніторингових груп виявили дев’ять порушень, склали п’ять протоколів і надали шість пропозицій. У 29 перевірених дитячих садках інспектори зафіксували одне порушення, склали один протокол та одну пропозицію.

Також інспектори Держпродспоживслужби з представниками територіальних громад промоніторили 36 перукарень. Під час перевірок вони виявили одне порушення. У спортзалах, фітнес-клубах, аптеках учасники моніторингових груп провели 73 перевірки та зафіксували чотири порушення.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.