Заохочення за стовідсоткову вакцинацію: Лисецький ліцей отримав сертифікат на нові комп’ютери

Новини, Суспільство

Ліцей Лисецької селищної ради отримав від департаменту освіти, науки та молодіжної політики сертифікат на отримання освітнім закладом п’яти комплектів комп’ютерного обладнання, яке придбали за кошти обласного бюджету.

Про це повідомляє  щоденна онлайн – газета Голос ІФ. 

Вручаючи сертифікат, очільниця облдержадміністрації Світлана Онищук зазначила, що ліцей отримає нову техніку одним з перших на Прикарпатті, як свого роду заохочення освітнього закладу за свідомий підхід до вакцинації. В ліцеї провакциновано 100% працівників.

«В освітніх закладах Прикарпаття систематично проводиться оновлення комп’ютерного обладнання, – зазначила керівниця області. – За даними департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, 75% усіх комп’ютерів у школах є сучасними, що дозволяє забезпечити новітній освітній простір для учнів», – каже Світлана Онищук.

Нові комп’ютери в заклад обіцяють привезти наступного тижня. Наразі, за словами Марії Солтан, директорки ліцею, діти навчаються також за сучасними комп’ютерами, останнє оновлення яких відбулось три роки тому.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.