В Івано-Франківську облаштовують пункти обігріву

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську облаштовують пункти обігріву на зимовий період.

Про це йшла мова сьогодні на оперативній нараді у міськвиконкомі, повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “ГК“.

Традиційно цілодобовий пункт обігріву функціонуватиме на базі Будинку нічного перебування (вул. Млинарська, 2а). Він може одночасно прийняти до 30 людей. А в разі необхідності тут можна буде отримати першу домедичну допомогу.

Пункти на базі п’яти поліклінік міста працюватимуть у будні дні в робочий час (з 08.00 до 18.00 год).

Також цього року відкрили пункт обігріву на стадіоні РУХ.

“Всі пункти обігріву були обладнанні та оснащені всім необхідним, щоб людина могла сюди прийти відпочити, випити гарячого чаю. Практика розгортання таких пунктів існує більше 5 років на території міста. І за цей час не було жодного випадку обмороження”, – зауважив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Ігор Влізло.

Крім того, якщо буде необхідність, до прикладу температура повітря опуститься до -15 градусів морозу, можна буде розгорнути мобільні та пересувні пункти обігріву.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.