Прикарпатець отримав 9 років тюрми за вбивство знайомого

Кримінал, Новини

Івано-Франківська обласна прокуратура підтримала обвинувачення щодо 29-річного місцевого жителя, який вбив свого знайомого.

Про це повідомляє  щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу обласної прокуратури.

В ході судового розгляду встановлено, що в травні 2021 року компанія чоловіків розпивала алкогольні напої в закинутому приміщенні недобудови в Івано-Франківську. Між ними виник конфлікт, під час якого обвинувачений наніс своєму товаришу по чарці удари, від чого останній помер на місці.

Після вбивства правопорушник скинув тіло в ліфтову шахту недобудови. Вироком суду його визнано винним у вчиненні вказаного правопорушення та призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.