В Івано-Франківську видали набір метафоричних карт про стан жінки (фото)

Новини, Суспільство

Серію метафоричних асоціативних карт «Проявлення» випустили днями у світ в Івано-Франківську.

Про це повідомляє  щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Йдеться про новий мистецький проєкт від Жіночої студії «Натхнення». Як повідомила у фейсбуці керівниця студії Ольга Андріяшко, йдеться про набір з 36 карт, кожна з яких зображає різні стани жінки, її відчуття та пошуки.

Малюнки на картах виконала художниця, учасниця студії Ольга Гайдамака, решта ж учасниць «Натхнення» написали до карт афоризми та поезії.

«Дуже глибокі, красивенні та м’які картини неймовірно талановитої Ольги Гайдамаки, з якою маємо за честь творити дива (перша наша спільна робота поетичний календар «Дивовижності»). Жінки «Натхнення» до кожної з 36 карт написали особливий афоризм-підказку на звороті»,  – зазначив Ольга Андріяшко.

Невдовзі студія «Натхнення» планує провести презентацію проєкту широкому загалу.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.