Франківцям розповіли, чи мають вони право їхати безплатно в транспорті, якщо не працюють валідатори

Новини, Суспільство

У Івано-Франківську в кожному автобусі та тролейбусі КП «Електроавтотранс» є мінімум три валідатори.

Про це повідомляє  щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу підприємства.

Один валідатор знаходиться біля водія. Він друкує квиток, але загалом виконує всі ті самі функції, як і інші стаціонарні валідатори, які знаходяться біля середніх і задніх дверей.

У випадку, якщо один з валідаторів не працює, пасажир повинен здійснити реєстрацію або оплату проїзду на іншому пристрої, або в інших спосіб.

У випадку технічної несправності усіх наявних пристроїв пасажир має право на безоплатний проїзд у цьому транспортному засобі.

“Пасажир несе адміністративну відповідальність за безквитковий проїзд або несвоєчасну оплату за нього. Як йдеться у п.8.2.3. «Правил користування міським пасажирським транспортом», пасажир зобов’язаний здійснити оплату/реєстрацію проїзду в громадському транспорті невідкладно при посадці”, – зазначили в КП «Електроавтотранс».

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.