Україна отримала сучасні гелікоптери, які боронитимуть кордон з Білоруссю (відео+фото)

Новини, Суспільство

Прикордонники отримали два нові французькі гелікоптери Н-125 Airbus Helicopters, їх направлять на кордон з Республікою Білорусь.

Про це повідомляє  щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Державну прикордонну службу.

Сьогодні (20 листопада – УП) до Києва прибули два гелікоптери Н-125 французького виробництва компанії Airbus Helicopters. Ними укомплектують авіаційні підрозділи ДПСУ, які нестимуть службу на ділянці кордону з Білоруссю”.

 

 Українські прикордонники з січня 2020 року вже отримували два гелікоптери типу Н-125. Зазначається, що нові машини, які прибули у суботу, краще укомплектовані – їх оснащено супутниковими передавачами, гучномовцями, системами цифрового зв’язку, спеціалізованими авіаційними прожекторами, камерами з високою роздільною здатністю Flir, електричними лебідками та аварійним плавучим спорядженням.

 

 “Прикордонники отримали чергові два гелікоптери Н-125, які допомагатимуть охороняти державний кордон. Їх оснащено найбільш сучасним обладнанням, воно дозволяє вдень та в ночі контролювати рубежі держави на багато кілометрів за рахунок спеціалізованих камер та пошукового прожектора. Відео з камер можна відразу передавати в наземний командний пункт. Це потужне посилення ДПСУ, а безпека кордонів – на сьогодні є для МВС одним з основних пріоритетів” – сказав заступник міністра внутрішніх справ України Сергія Гончарова.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.