Учасниця Олімпіади з Калуша Тетяна Кіт стала жертвою наклепу (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Калуську борчиню, призерку чемпіонату світу Тетяну Кіт звинуватили в шахрайстві. Невідомі розклеїли Львовом, де живе калушанка, оголошення, де зазначено, що спортсменка заборгувала і не повертає людям понад мільйон гривень.

Про це повідомляє  щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”.

У тексті закликають бути обережним у спілкуванні з Тетяною Кіт, не довіряти їй, не зичити коштів, мовляв дівчина легко входить в довіру , може розповідати про свою спортивну кар’єру та видурювати кошти, просячи інвестування в різні проєкти.

Про даний інцидент борчиня повідомила в соцмережі, зазначивши, що винуватці понесуть відповідальність за свій вчинок:

«Хочу сказати дякую своїм «доброзичливцям», хто так усердно намагається зіпсувати мою репутацію і пише всяку брехню на мене і розклеює ці оголошення по Львову! Я не знаю де, коли і кому я перейшла дорогу, і за що мені такий «приємний сюрприз». Ви не переживайте вас скоро знайдуть і вам же буде гірше!»

Борчиня звернулася до всіх із проханням зривати такі оголошення і викидати їх. Крім того, відома спортсменка написала заяву в поліцію.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.