У Коломийській міській раді скоротили 30 посад

Новини, Політика, Суспільство

18 листопада на сесії  затвердили нову структуру міської ради. Відтак у ратуші скоротили 30 працівників. Це дозволить економити бюджет громади на утриманні апарату.

Про це повідомив у фейсбук міський голова Богдан Станіславський, передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“Це важливий крок з різних причин. Одна з них – оптимізація штату. Це потрібно, щоб виконувати ще більше завдань затрачаючи менше ресурсів громади. Нам довелось скоротити 30 посад, що дозволить економити бюджет громади на утриманні апарату.

Дякую кожному, хто з розумінням поставився до такого рішення. Це рішення виважене і прораховане нашими фахівцями, щоб крім економічного ефекту отримати і якісні зміни”, – йдеться у дописі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.