Гірську місцевість замітає снігом (відео)

Відео-новини, Новини, Туризм

Через снігопади підприємства, що відповідають за зимове утримання доріг, здійснюють превентивну обробку проїзної частини доріг державного значення на Вишківському та Кривопільському перевалах (дороги Р-21 Долина – Хуст та Р-24 Татарів – Кам’янець- Подільський).

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області, щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Відео засніжених доріг опублікував головний дорожник області Василь Буджак.

“Дорога Р21 «Долина -Хуст»!

Якщо кілька днів тому ми інформували, що зима не за горами, то сьогодні вона вже в горах…

Але ми чекали і не забарились її зустріти!

До уваги усіх учасників дорожнього руху:

від сьогодні і до понеділка очікуються сильні снігопади і зниження температури повітря не тільки у високогір’ї Карпат, а й у низинних районах області!

Тому просимо належним чином підготувати транспортні засоби до експлуатації в зимових умовах, насамперед, використовувати тільки зимові шини! А також по можливості утриматись від поїздок в перші години випадання снігу!

Щасливих і безпечних Вам подорожей і мандрівок!” – йдеться у дописі.

За потреби дорожники просять звертатися до диспетчерів Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області за телефонами: 067-340-39-62 та 034-272-22-28.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.