Байден планує вдруге балотуватися на пост президента США у 2024 році – ЗМІ

Новини, Суспільство

Джерела з близького оточення президента США Джо Байдена запевнили, що він має намір вдруге балотуватися на пост президента у 2024 році.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на The Washington Post.

Видання повідомляє про повторне висування Байдена на пост президента на основі опитування 28 осіб, наближених до президента.

Як пише The Washington Post, це повідомлення частково спрямоване на те, щоб зруйнувати припущення багатьох демократів про те, що Байден може не претендувати на переобрання з огляду на його вік (президенту виповнилося 79 років) і падіння рейтингу.

Загалом демократична спільнота занепокоєна після 6-місячного періоду, коли національний рейтинг Байдена впав до 40% на тлі боротьби з пандемією та інфляції.

“Єдине, що я чув, він планує знову балотуватися, — сказав колишній сенатор і друг Байдена Кріс Додд. —І я радий, що це так”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.