Стало відомо, які школи завтра відновлять роботу у повному обсязі

Новини, Суспільство

В окремих закладах загальної середньої освіти Івано-Франківської міської територіальної громади вже від завтра, 18 листопада, відновиться очне навчання учнів п’ятих одинадцятих класів.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на фейсбуці Вікторії Дротянко, заступницю Івано-Франківського міського голови.

Нагадаємо, наразі у зв’язку з дією на території Прикарпаття «червоного» режиму епідемічної небезпеки навчання п’ятих – одинадцятих класів у івано-франківських закладах загальної середньої освіти відбувається у дистанційному форматі.

Разом з тим, міський голова обласного центру Руслан Марцінків анонсував днями відновлення очного навчання учнів п’ятих – одинадцятих класів у тих школах, де 100% персоналу щеплені двома дозами вакцини, при цьому зауваживши, що деякі заклади загальної середньої освіти можуть відновити повноцінне навчання вже у четвер, 18 листопада.

Зі слів Вікторії Дротянко, наразі відновити повноцінну роботу з 18 листопада готові 13 шкіл Івано-Франківської міської територіальної громади.

«З цього четверга, 18 листопада, 13 шкіл мають можливість відновити роботу – ті школи, які підтягнули щеплення і наразі вони можуть працювати», – зазначила посадовиця.

Йдеться, зокрема, про ліцеї №№ 4, 6, 7, 17, а також ліцеї у селах Микитинці, Підпечери, Крихівці, Драгомирчани, Узин, Камінне, Хриплин, Колодіївка та Радча.

«Сподіваємося, що 22 листопада підтягнуться інші заклади й всі ліцеї будуть працювати в повному режимі»,  – висловила надію Вікторія Дротянко.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.