Несплата за комуналку: відомо, за яку послугу найбільше боргують прикарпатці

Новини, Політика, Суспільство

Усього з початку року прикарпатцям нарахували до оплати за житлово-комунальні послуги 4 359 615 гривень.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Головному управлінні статистики в Івано-Франківській області.

Зокрема, на кінець вересня заборгованість населення зі сплати за постачання та розподіл природного газу складала 262 млн грн, а за постачання теплової енергії та гарячої води – 159,7 млн грн.

Своєю чергою за постачання та розподіл електричної енергії прикарпатці боргують 141,2 млн грн, а за централізоване водопостачання та водовідведення – 74,4 млн грн.

Крім того, в області заборгованість за управління багатоквартирним будинком становить 66,1 млн грн, а за надання послуг з вивезення побутових відходів – 41,7 млн грн.

Зауважимо, у січні-вересні населення області сплатило за житлово-комунальні послуги 4802,8 млн гривень.

Додамо, що відповідно до постанов Кабінету Міністрів України № 848 та від № 976 (зі змінами) у січні-вересні 2021 року з населенням уклали 988 договорів щодо погашення реструктуризованої заборгованості на загальну суму 7,6 млн гривень.

Сума внесених платежів, з урахуванням довгострокових договорів, склала 4,4 мільйона гривень.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.