Відійшов у вічність відомий педагог та тренер з Івано-Франківська

Новини, Суспільство

32 роки Харитон Таймуразович Марзаганов очолював кафедру фізичного виховання і спорту ІФНТУНГ.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Департамент молодіжної політики та спорту висловлює щирі співчуття родині Заслуженого тренера України з боротьби вільної, Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України – Харитона Марзаганова.

«Ми висловлюємо слова глибокої скорботи та розділяємо Ваші біль та горе. Вічна пам’ять!», – йдеться у повідомленні.

Довідково:

Марзаганов Харитон Таймуразович

Заслужений працівник фізичної культури та спорту України, майстер спорту міжнародного класу з вільної боротьби, доцент, завідувач кафедри фізичного виховання та спорту ІФНТУНГ (1989—2019). Працював викладачем фізичного виховання в Івано-Франківському національному медичному університеті.

За час своєї багаторічної спортивної діяльності Харитон Марзаганов вивчив і випустив у світ майже пів сотні майстрів з вільної боротьби, сім чемпіонів України, трьох чемпіонів спартакіади. Протягом 16 років був старшим тренером області з вільної боротьби.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.