У Коломиї центри вакцинації оновили графік роботи

Здоров'я, Новини, Суспільство

Пункт вакцинації у приміщенні залізничного вокзалу у вівторок та четвер буде працювати з 9:00 до 20:00, у понеділок, середу та п’ятницю з 9:00 по 18:00, в суботу та неділю з 9:00 по 14:00.

Про це повідомляє пресслужба міськради, передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Також вдвічі збільшено кількість бригад, які будуть робити щеплення у цьому центрі. Це дозволить наростити темпи та, відповідно, знизити час очікування у черзі.

Графік роботи пункту вакцинації у приміщенні Коломийського медичного коледжу ім. І.Франка незмінний – з понеділка по п’ятницю з 9:00 по 15:00.

“Зробити щеплення проти COVID-19 ви можете у кожній амбулаторії Коломийської громади. Для цього зателефонуйте до вашого сімейного лікаря та зголосіться. Він повідомить вам час та дату вашої вакцинації в амбулаторії”, – йдеться у повідомленні.

Натомість зупиняє свою роботу пункт вакцинації по вул. Лермонтова. Це пов’язано з тим, що за даною адресою неможливо організувати місце очікування всередині приміщення – замала площа. Разом з тим, щодня температура опускається та очікувати вакцинації на вулиці не лише некомфортно, це може зашкодити здоров’ю мешканців.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.