Городенківська міграційна служба відновила оформлення паспортів

Новини, Суспільство

Городенківська міграційна вирішила проблему зі звʼязком.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на фб-сторінку міграційної служби Івано-Франківської області.

У пʼятницю, 5 листопада, у Городенківському відділі міграційної служби виникли технічні проблеми з телекомунікаційним зв’язком зовнішнього характеру, через що не було можливості надавати адміністративні послуги з оформлення та видачі біометричних документів.

У середу ж, 10 листопада, проблему вирішили.

“До уваги мешканців Городенківської територіальної громади на Івано-Франківщині! Інформуємо про те, що у Городенківському відділі міграційної служби відновлено роботу телекомунікаційної системи. Підрозділ працює і надає адміністративні послуги у звичному режимі”, – йдеться у дописі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.