ДТП на Прикарпатті: на Коломийщині чоловік загинув під колесами мікроавтобуса

Кримінал, Новини

Вчора, 10 листопада, на Івано-Франківщині трапилась ДТП з фатальними наслідками.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Аварія трапилась близько 19:30 у Коломийському районі, в селі Стецева. Водій, 22-річний житель с. Підвисоке Коломийського району, керував автомобілем “Mercedes Sprinter” та рухався ділянкою автодороги місцевого значення, що у с. Стецева в напрямку с. Підвисоке.

На цій дорозі він вчинив наїзд на пішохода, 46-річного жителя села Стецева, який переходив проїзну частину дороги у невстановленому місці.

 

Внаслідок ДТП потерпілий отримав тілесні ушкодження від яких помер на місці події. Правоохоронці встановлюють всі обставини трагедії.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.