Відомо, скількох працівників закладів освіти відсторонили від роботи у Калуській громаді

Здоров'я, Новини

Станом на сьогодні, 10 листопада, в закладах освіти Калуської громади з різних причин не працює 51 людина.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

Зокрема, через відсутність принаймні одного щеплення (а також довідок про одужання чи протипоказання) відсторонили від роботи 21 працівника закладів освіти.  З них 12 — працівники шкіл, гімназій і ліцеїв громади (6 вчителів і стільки ж – непедагогічних працівників) та 9 — працівників закладів дошкільної освіти (5 педагогічних і 4 непедагогічних працівників).

також читати: Карантинні обмеження: ставлення франківчан та гостей міста (відео+фото)

Ще 22 працівників закладів освіти громади тривалий час перебувають на лікарняному: троє — через захворювання на коронавірусну хворобу, решта – мали хірургічне втручання чи інші проблеми зі здоров’ям.

Також кілька працівників зараз перебувають у відпустках, у тому числі за свій рахунок.

До речі, всього в закладах освіти громади є 2 138 працівників (у тому числі 1395 – педагогічних), тобто не працюють приблизно 2,4%.

До слова, за 9 листопада працівники Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги зробили 664 щеплення, за 8 листопада — 589.

А минулого тижня робили до 1000 і більше щеплень на добу. Цього тижня у Калуш доставили вакцину Pfizer. У пунктах щеплення відсутня лише Moderna і поки невідомо, коли вона з’явиться. Це може стати проблемою для людей, які отримали першу дозу саме цієї вакцини.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.