У Бурштині планують підвищити тарифи на воду

Новини, Суспільство

Бурштинське КП «Житловик» планує встановити нові тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Пропоновані тарифи такі:

– централізоване водопостачання – 28,54 грн. за 1 куб. м (з ПДВ);

– централізоване водовідведення – 29,63 грн. за 1 куб. м (з ПДВ).

«У планових тарифах 2022 року на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення враховано збільшення цін на енергоносії, розмір мінімальної заробітної плати, відрахування на соціальні заходи, паливно-мастильні матеріали, ремонт транспортної техніки, технічний огляд, рентна плата за спеціальне використання водних ресурсів, екологічний податок, реагенти, ремонти, охорону праці, аудит, опалення, амортизація, вивіз сміття, виробничі інвестиції та інше», – повідомили на підприємстві.

Зауваження і пропозиції приймаються протягом 7 календарних днів з дня публікації цього повідомлення за адресою:

– КП «Житловик», вул. В. Стуса, 2, м. Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, електронна пошта: kpgytlovyk@ukr.net;

– Бурштинська міська рада, вул. С. Стрільців, 4, Бурштин, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, електронна пошта: br-mrada@ukr.net.

Зазначимо, що діючий тариф на водопостачання становить 18,28 грн. за 1куб.м (з ПДВ); на водовідведення – 17,83 грн. за 1куб.м (з ПДВ).

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.