Рятувальники надали допомогу туристам, яким стало погано в Карпатах (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Рятувальники надали допомогу двом туристам з Коломиї, яким стало зле в Карпатах.

Чоловіки 1988 та 2000 років народження рухалися у складі групи із семи осіб у районі гори Вихід Рахівського району, повідомляє Головне управління ДСНС України у Закарпатській області, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Під час подорожі високогір’ям в чоловіків погіршилося самопочуття та підвищилась температура, отож їм на допомогу вирушили фахівці гірського пошуково-рятувального відділення м. Рахів.

Надзвичайники дістались до потерпілих, надали їм долікарську медичну допомогу та транспортували до с. Богдан Рахівського району, де на них вже чекали родичі. Від подальшої госпіталізації туристи відмовилися.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.