У Калуського міського голови – нова радниця

Новини, Суспільство

На посаду радника міського голови у виконавчому комітеті Калуської міської ради призначено Наталію Кулай.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на  “Вікна”.

26 жовтня в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування на сайті Національного агентства з запобігання корупції оприлюднено декларацію кандидатки на посаду радника Калуського міського голови, а 2 листопада — вже радниці Наталії Кулай за 2020 рік, інформують

Як випливає з декларації, минулого року Наталія Кулай працювала в управлінні освіти Калуської міської ради, де отримала 167 875 гривень заробітної плати. А також за сумісництвом — в Калуській гімназії №8, де отримала 18 054 гривні доходу.

Наталія Кулай є вже другою радницею міського голови Андрія Найди з початку його каденції. Раніше на цій посаді працювала Любов Максимович (до грудня 2020 року — заступниця міського голови, яка курувала питання освіти). Влітку Любов Максимович повернулася на роботу в управління освіти, яке вона очолювала до 2016 року, де зараз працює на посаді головного спеціаліста.

Не забудьте підписатися на YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.