Трирічний малюк ледь не втратив пальця під час відпочинку у Карпатах (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини

У Львові лікарі врятували 3-річного Тимофія, який під час відпочинку у Карпатах серйозно травмувався. На щастя, дитині вдалось зберегти палець.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Фейсбук-сторінку Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.

«Трирічний Тимофійко нещодавно мало не втратив пальчик. Все через дитячу цікавість. Напередодні сім’я відпочивала в Карпатах. Маленький Тимофій бавився з товаришем у дворі і враз — його рука уже в січкарні. Хлопчику майже повністю відірвало вказівного пальчика.  У п’ятницю ввечері карета екстреної допомоги доставила маленького пацієнта в лікарню. Спеціалісти 1 відділення Центру хірургії терміново провели мікрохірургічне втручання — реконструкцію фаланги пальчика. Операцію виконали із застосуванням сучасного мікроскопа. А все тому, що нервові закінчення на фаланзі пальця надзвичайно дрібні. Лише уявіть — пальцевий нерв за розміром, як людська волосина людини. У  хірургічному відділенні є усі необхідні надсучасні технології для проведення мікрохірургічних операцій — глибоких спеціальних реконструкцій. Так, хлопчику було відновлено всі структури фаланги пальчика», — зазначається у повідомленні медиків.

Тимофійчик уже на амбулаторному лікуванні. Його чекає ще тривале лікування з подальшими коригуючими операціями, але сьогодні він вдома з батьками та молодшою сестричкою Софійкою.

Будьте здорові друзі та не забудьте підписатися на YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.